ONZE EXTRA DIENSTEN

Leder interieur reconditioneren en langdurig beschermen

Een lederen interieur is mooi en geeft een luxueuze uitstraling. Naast mooi en luxueus is het lederen interieur ook het meest kwetsbare deel van de auto. Daarom vinden wij het belangrijk om dit gedeelte van de auto met zorg te behandelen Er wordt eerst een reinigende pH neutrale balsem aangebracht. Nadat het leder is gereinigd wordt het voedende verzorgingsproduct aangebracht. Het verzorgende deel van de behandeling gaat veroudering tegen en zorgt ervoor dat het leder kan blijven ademen.

V.A €29.00

Stoffen interieur reconditioneren en langdurig beschermen

Exclusief vlek werende formule om stoffen te behandelen. Dit product heeft een isolerende werking en omhult iedere vezel van het stoffen interieur. Op deze manier creëert dit product actief een vuil- en vocht afstotende laag waarmee het ontstaan van vlekken vertraagd wordt. Wordt er per ongeluk wat gemorst in uw auto dan wordt de impact verkleind, de formule geeft een spectaculair resultaat. Naast de bescherming van vuil beschermt deze formule ook tegen het vaal worden van het interieur.

V.A €69.00

Cabriolet daken impregneren en langdurig beschermen

Exclusief, vlek werende formule om toe te passen op cabrioletdaken. Door de vezel omhullende werking is ook uw cabriolet dak optimaal beschermt.Niets is vervelender dan een cabriolet dak dat boomhars of vogeluitwerpselen te verduren krijgt. Door de bescherming wordt de impact van deze vervuiling geminimaliseerd. Het is wel belangrijk om dit vuil te verwijderen. Afhankelijk van de hoeveelheid boomhars of vogeluitwerpselen is het een behandeling waar u op kunt wachten.

V.A €49.00

Geurbehandeling

Wij maken gebruik van de ozon behandeling. Het resultaat is een permanent stankvrije auto. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de geur van honden, rook of braaksel.
Een perfect resultaat wordt alleen bereikt als de auto eerst grondig wordt gereinigd om de bron van de geur te verwijderen. Ozon behandeling duurt ongeveer een halve dag

V.A €49.00

Motorruimte reinigen

Voor de echte auto liefhebber is het een tegenvaller wanneer na het openen van de motorkap een vieze motorruimte te voorschijn komt. Dit is uiteraard onnodig want het is niet duur om het motorblok en de motorruimte van uw auto van tijd tot tijd professioneel te laten reinigen. Na een uitgebreide schoonmaak van het motorblok zal deze er weer als nieuw uitzien.

V.A €29.00

Koplamp revisie

Doffe koplampen? Wij behandelen de koplampen zodat deze er weer als nieuw uitzien.
Door gebruik te maken van specifieke middelen verwijderen we dofheid en herstellen we de originele kleur.

V.A €39.00

Haren van huisdieren verwijderen

De combinatie tussen het type hondenhaar en de type bekleding van uw auto kan het zeer lastig maken om hondenharen te verwijderen. Door gebruik te maken van speciale borstel en luchtgereedschap verwijderen de haren van huisdieren. Dit kan een tijdrovende opdracht zijn maar met geduld en toewijding verwijderen wij elk haartje!

V.A €39.00

Reclame belettering en stickers verwijderen

Het verwijderen van stickers is een lastige klus en de kans op schade is erg groot.
Wij kunnen op verschillende manieren stickers verwijderen. Dit doen wij altijd met uiterste zorg en precisie. Het resultaat is een sticker- en lijmvrije lak.

Prijzen in overleg

Verwijderen schade door verfspetters

Het kan onverhoopt gebeuren dat uw auto geparkeerd staat op een plek waar geschilderd wordt. Door de wind kunnen fijne verfspetters op de lak van uw auto terecht komen.

Prijzen in overleg

Vliegroest verwijderen

Wanneer uw auto geparkeerd staat aan een treinspoor of naast een bouwplaats waar metaal bewerkt wordt dan kan het gebeuren dat dit slijpsel op uw auto terecht komt.Dit slijpsel hecht zich op uw autolak en kan gaan roesten. Deze roestdeeltjes vreten zich zodanig in uw lak en kunnen lakschade veroorzaken. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.
Hoe herkent u deze vliegroest? Kleine roestkleurige vlekje welke met de hand voelbaar zijn als de auto gewassen is.

V.A €29.00

Boomhars verwijderen

Wanneer uw auto geparkeerd staat onder een boom dan kan er boomhars op uw auto terecht komen. Deze hars vreet zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Als u er op tijd bij bent dan kunnen we dit herstellen.

V.A €29.00

Teerschade verwijderen

Als u langs of op een net geasfalteerde weg rijdt dan kan het gebeuren dat er teerdelen op uw auto terecht komen. Deze teerdelen kunnen wij verwijderen zodat de lak van de auto weer hersteld is.

V.A €29.00

Velgenreparatie

Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, denk aan; lichte schade aan uw velgen, zware schade aan uw velgen, het verhelpen van deuken in uw velgen, Herstellen van stoeprandschade, Volledige renovatie van uw velgen of een Nieuwe laklaag op uw velgen kortom uw velgen weer als nieuw.

Prijzen in overleg